Business News

Andersen Global udvider i fire caribiske lande med CATC-HCC


SAN FRANCISCO–()–Andersen Global indgår en samarbejdsaftale med skatte- og rådgivningsfirmaet CATC-HCC og styrker dermed sin tilstedeværelse i Caribien med yderligere fire lokaliteter i Aruba, Bonaire, Curaçao og St. Maarten.

CATC-HCC-koncernen ledes af ledende partnere Mireille de Miranda, Reint Roossien, Norman Henriquez og Jans Stam van Malsen, der opererer med mere end 65 fagfolk. Med hovedkontor i Aruba leverer full-service-firmaet skatte- og rådgivningstjenester til enkeltpersoner og virksomheder.

”Vores vision er fortsat at være en benchmark-organisation og førende virksomhed inden for økonomisk forretningsstøtte i regionen”, siger Mireille. ”Vores kunder opererer både lokalt og i flere…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...