June 18, 2021
Business News

Samenvatting: DXC Technology verwelkomt Brenda Tsai als Chief Marketing and Communications Officer


TYSONS, Va.–()–DXC Technology (NYSE:DXC), een toonaangevend bedrijf in technologiediensten, heeft vandaag aangekondigd dat het Brenda Tsai heeft aangesteld als Executive Vice President en Chief Marketing and Communications Officer. Tsai zal rapporteren aan DXC President en Chief Executive Officer Mike Salvino. Tsai zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van alle gebieden van de wereldwijde marketing- en communicatiefunctie van DXC.

“Brenda is een strategische, resultaatgerichte leider die diepe marketingervaring naar DXC brengt”, aldus Salvino. “Ze is een uitstekende aanvulling op ons leiderschapsteam en zal een integrale rol spelen bij het stimuleren van de voortdurende transformatie en het volgende…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Sema4 Appoints Andrew Kasarskis, Health Data Expert and Precision Medicine Scientist, as Chief Data Officer
Dan Stahlschmidt Joins Academy Securities as Managing Director, Head of Equity Capital Markets
AON Splash Image
eCommerce Funding and Payments Leader Payability Hires VP of Growth Marketing