Business News

Innovatieve PolyStyreneLoop-fabriek gaat sloopafval van polystyreenschuim recyclen en waardevolle grondstoffen terugwinnen


TERNEUZEN–()–Een nieuwe recyclingfabriek in Nederland gaat sloopafval van geëxpandeerd polystyreen (EPS) recyclen en ook een verouderd additief verwerken.

De opening van de PolyStyreneLoop-recyclingfabriek in Terneuzen is gepland op 16 juni. De fabriek is gebouwd om te laten zien dat een grootschalige, gesloten kringloopoplossing voor de recycling van EPS-afval technisch en economisch gezien haalbaar is.

In de PolyStyreneloop-fabriek zal EPS-isolatiemateriaal gerecycled worden met behulp van een fysiek recyclingproces op basis van de CreaSolv®-technologie. Met deze technologie wordt sloopafval met EPS-schuim dat als isolatiemateriaal dient in de bouw uit Nederland, Duitsland en andere landen omgezet in…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...