Business News

Samenvatting: Gegevens uit de oncologieportfolio van Incyte geaccepteerd voor presentatie tijdens de ASCO-jaarvergadering in 2021


WILMINGTON, Del.–()–Incyte (Nasdaq: INCY) heeft vandaag aangekondigd dat meerdere samenvattingen die gegevens uit haar oncologieportfolio benadrukken, zullen worden gepresenteerd tijdens de komende 2021 jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO), die vrijwel vanaf 4 juni wordt gehouden -8, 2021.

“We kijken ernaar uit om gegevens uit de hele Incyte oncologieportfolio en partnerprogramma’s te presenteren tijdens de ASCO Annual Meeting van dit jaar”, aldus Steven Stein, MD, Chief Medical Officer, Incyte. “Gegevens die tijdens dit congres worden gepresenteerd, waaronder nieuwe driejarige gegevens van de L-MIND-studie van tafasitamab bij recidiverend of refractair diffuus…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...