June 20, 2021
Business News

Samenvatting: Gegevens uit de oncologieportfolio van Incyte geaccepteerd voor presentatie op het virtuele EHA-congres in 2021


WILMINGTON, Del.–()–Incyte (Nasdaq: INCY) heeft vandaag aangekondigd dat meerdere samenvattingen die gegevens uit haar oncologieportfolio benadrukken, zullen worden gepresenteerd tijdens het komende virtuele congres van de European Hematology Association (EHA) 2021, dat virtueel wordt gehouden van 9 tot 17 juni, 2021.

“We zijn verheugd dat gegevens die de kracht van Incyte’s oncologieportfolio en door partners gesponsorde programma’s benadrukken, zullen worden gepresenteerd op het EHA Virtual Congress van dit jaar”, aldus Peter Langmuir, M.D., Group Vice President, Oncology Targeted Therapeutics, Incyte. “In het bijzonder de gegevens die op het congres worden gepresenteerd – inclusief de eerste…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Prime Day Smart Home Deals 2021: Top Early Security Camera, Smart Thermostat, Home Security & More Sales Rated by Spending Lab
Best Prime Day Toys Deals 2021: Early Board Games, Baby Toys, Osmo, LeapFrog & More Sales Rounded Up by Consumer Articles
AON Splash Image
Prime Day Smart TV Deals (2021): Early Samsung, LG, Sony, TCL, Sharp, Vizio & More Sales Identified by Deal Tomato