June 18, 2021
Business News

Bentley Systems kondigt de acquisitie aan van Sensemetricsen Vista Data Vision , leiders in software respectievelijk voor infrastructuurinstrumentatie en sensorbeheer


EXTON, Pa.–()–Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), de softwareontwikkelaar voor de infrastructuur, heeft vandaag de overname aangekondigd van Sensemetrics (overeenkomst uitgevoerd) en Vista Data Vision (gesloten), twee toonaangevende leveranciers van software voor IoT-toepassingen (Internet of Things) die op grote schaal worden toegepast in de infrastructuur. Sensemetrics en Vista Data Vision zullen het bereik van het Bentley iTwin-platform uitbreiden. De bedrijven voegen intrinsieke IoT-mogelijkheden toe voor digital twins in de infrastructuur door realtime sensorgegevens op te nemen. Dankzij de ‘infrastructuur-IoT’-standaard die hierdoor ontstaat, zal het volledige IoT-ecosysteem eindelijk naadloos…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Ferrari Selects AWS as its Official Cloud Provider to Power Innovation on the Road and Track
Elliptic Labs Announces Launch of First Smartphone Design Win With HONOR Smartphone, the HONOR 50 SE
Robotic Research Expands Management Team with New CFO and Head of Corporate Affairs