May 13, 2021
Business News

Smiths Medical en Ivenix werken samen om infusiebeheer te revolutioneren met allereerste uitgebreide reeks infusieoplossingen in de Amerikaanse gezondheidszorg


MINNEAPOLIS EN BOSTON–()–Smiths Medical, een wereldwijde leider op het gebied van medische hulpmiddelen, heeft vandaag aangekondigd dat het een exclusief partnerschap is aangegaan met Ivenix, Inc. waarmee de bedrijven worden gepositioneerd als de eerste in de VS die een uitgebreide reeks oplossingen voor infusiebeheer aanbiedt om te voldoen aan de gezondheidszorgbehoeften in alle aspecten van de zorg. Het langetermijnpartnerschap, dat een strategische investering van Smiths Medical omvat, verenigt twee innovators met als gemeenschappelijk doel een revolutie teweeg te brengen in het infusiebeheer om de patiĆ«ntveiligheid te verbeteren en te voldoen aan de behoeften van zorgverleners, voor nu en in de…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Robbins Geller Rudman & Dowd LLP Announces Lead Plaintiff Deadline in the Amdocs Limited Class Action Lawsuit
ETFMG Extends Cannabis Suite of ETFs with U.S. Alternative Harvest ETF (MJUS)
LivaNova to Present at the UBS Global Healthcare Virtual Conference