May 13, 2021
Business News

Samenvatting: Ingram Micro kondigt wereldwijde relatie aan met UiPath, het toonaangevende softwarebedrijf voor bedrijfsautomatisering


IRVINE, Californië–()–Ingram Micro Inc. breidde zijn Artificial Intelligence (AI) -portfolio uit en kondigde vandaag een uitgebreide, en nu wereldwijde, zakelijke relatie aan met UiPath, een toonaangevend softwarebedrijf voor bedrijfsautomatisering en Robotic Process Automation (RPA) tech innovator.

RPA stelt organisaties in het tijdperk van digitale transformatie (DX) in staat om de efficiëntie, het determinisme van de workflow, de nauwkeurigheid van de werking en de naleving van regelgeving te vergroten door repetitieve en tijdrovende alledaagse taken te automatiseren. Bovendien werken softwarerobots om end-to-end-automatisering in de hele organisatie tot stand te brengen en tegelijkertijd de kosten te…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

AON Splash Image
IronNet and Dragos Launch Joint Initiative to Provide Integrated Cybersecurity Protection for Critical Infrastructure
Christopher Rohde, Ph.D. to Join Scientific Advisory Board of Brooklyn ImmunoTherapeutics, Inc.
AON Splash Image
Frequency Therapeutics Provides Business Updates and Reports First Quarter 2021 Financial Results