May 11, 2021
Business News

EIG ondertekent infrastructuurovereenkomst van $ 12,4 miljard met Aramco


WASHINGTON–()–EIG, een toonaangevende institutionele belegger in de wereldwijde energiesector en een van ‘s werelds vooraanstaande investeerders in infrastructuur, heeft vandaag aangekondigd dat het een lease- en lease-back-overeenkomst is aangegaan met Saudi Arabian Oil Co. (‘Aramco’). Uit hoofde van deze overeenkomst zal een consortium van investeerders onder leiding van EIG een aandelenbelang van 49% verwerven in Aramco Oil Pipelines Company (‘Aramco Oil Pipelines’), een nieuw gevormde entiteit met rechten op 25 jaar tariefbetalingen voor olie die vervoerd wordt door het gestabiliseerde pijpleidingennetwerk voor ruwe olie van Aramco. De transactie wordt geschat op ongeveer $ 12,4 miljard, waarbij Aramco het…



Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Vanguard Renewables’ Farm Powered Strategic Alliance Finalist in Fast Company’s 2021 World Changing Ideas
Knowledge 2021 Opens Today, Showcasing How the World Works With ServiceNow
Summit Financial Supports Launch of New Michigan-Based Independent Wealth Advisory Firm