April 16, 2021
Business News

Samenvatting: Dole lanceert ‘The Dole Way’-duurzaamheidscampagne


CHARLOTTE, N.C.–()–Dole Food Company kondigde vandaag de lancering aan van een geïntegreerde duurzaamheidscampagne gericht op het versterken van haar inzet voor de belangrijkste bedrijfsbrede duurzaamheidsdoelen die in 2020 zijn gelanceerd onder ‘The Dole Way’. Als leider in de AGF-industrie voor meer dan 150 jaar, gelooft Dole in het nakomen van haar belofte om duurzaamheid, transparantie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en vertrouwen te vergroten.

De campagne ‘The Dole Way’ ging van start met een live, intern evenement op 25 februari, geleid door Dole’s president en chief executive officer, Johan Linden, en zal de komende maanden worden voortgezet door middel van geïntegreerde sociale…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Heritage Cannabis Holdings Corp. Reports Annual General and Special Meeting Results
KBRA Assigns Ratings to BXMT 2021-FL4
JetBlue Arrives in Guatemala City with First Flights to Airline’s Newest International Destination