April 14, 2021
Business News

TELUS International rondt overname van Lionbridge AI af


VANCOUVER, British Columbia–()–TELUS International (NYSE en TSX: TIXT), een toonaangevende innovator op het gebied van digitale klantervaring (CX) die oplossingen van de volgende generatie ontwerpt, bouwt en levert voor wereldwijde en disruptieve merken, heeft vandaag de definitieve voltooiing aangekondigd van de afsluiting op 31 december 2020 van de eerder aangekondigde overname van een belang van 100% in Lionbridge AI, na de goedkeuring van de overname door het Committee on Foreign Investment in the United States. Lionbridge AI is een van de slechts twee wereldwijd geschaalde aanbieders van beheerde diensten en een platform voor trainingsgegevens en gegevensannotatie in de wereld.

“De integratie van…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Personalized Loyalty Solutions Provider Exchange Solutions Raises Growth Funding
Polyneuron and University of Basel Awarded Grant of CHF 1.2M to Advance Novel Treatments to Support ABO-Incompatible Transplants
The Hundred Club of Massachusetts Announces Affiliation with Home Base