April 14, 2021
Business News

Samenvatting: International Zinc Association lanceert Zinc Battery Initiative


DURHAM, N.C.–()–De International Zinc Association (IZA) is verheugd de lancering van haar nieuwste programma, het Zinc Battery Initiative, aan te kondigen.

Recente extreme weersomstandigheden, versterkt door klimaatverandering, hebben opnieuw de aandacht gevestigd op de toekomstige rol van fossiele brandstoffen en de capaciteit en veerkracht van energienetten wereldwijd.

Een van de meest impactvolle manieren om dit aan te pakken, is door middel van kosteneffectieve energie-opslag. Aangezien hernieuwbare energie een steeds groter deel van het elektriciteitsnet wordt, kan energieopslag helpen bij het aanpakken van de intermitterende energie van zonne- en windenergie. Het kan ook helpen in te spelen op grote…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

ADAPTHEALTH ALERT: Bragar Eagel & Squire, P.C. Is Investigating AdaptHealth Corporation on Behalf AdaptHealth Stockholders and Encourages Investors to Contact the Firm
Semiconductor Energy Laboratory and Silvaco Jointly Develop SPICE Model of Oxide Semiconductor FETs
PORCH GROUP ALERT: Bragar Eagel & Squire, P.C. Is Investigating Porch Group, Inc. on Behalf of Porch Group Stockholders and Encourages Investors to Contact the Firm