April 14, 2021
Business News

Samenvatting: Nieuwe studie vindt Zio by iRhythm 10x effectiever in het proactief identificeren van atriale fibrillatie en het verbeteren van detectie


LONDEN–()–iRhythm Technologies, Inc. (NASDAQ: IRTC), een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale gezondheidszorg oplossingen dat zich richt op de vooruitgang van hartzorg, heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van een gloednieuwe “SCREEN-AF” -studie, geleid door onderzoekers bij Sunnybrook Health Sciences Centre in Toronto, Canada en het Universitair Ziekenhuis in Leipzig, Duitsland, gepubliceerd in JAMA Cardiology.

De transatlantische klinische studie wees uit dat Zio by iRhythm, een ambulante hartbewakingsoplossing, leidde tot een vertienvoudiging van de detectie van atriumfibrilleren (AF) vergeleken met patiënten die standaard klinische zorg kregen. Bij één op de 20 patiënten in de…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

AON Splash Image
C.H. Guenther & Son Names John D. Buckles as President and Chief Executive Officer
Robotic Assistance Devices Receives 10-Unit Order from Titan Security Technologies
Former Coldwell Banker CEO Joins Houwzer Board of Directors