March 1, 2021
Business News

Samenvatting: Schneider Electric kiest Upflex om werknemers flexibiliteit op de werkplek te bieden


NEW YORK–()–Upflex Inc., het grootste wereldwijde netwerk van werkplekken, kondigt aan dat het door Schneider Electric is geselecteerd om duizenden werknemers in de Verenigde Staten een flexibelere werkervaring te bieden. Het partnerschap is afkomstig van Colliers, dat met beide bedrijven zal samenwerken om de werknemers van Schneider Electric Upflex-toegang te bieden.

Schneider Electric gaat over naar een meer flexibele werkruimte met Desk Memberships en Upflex’s handige Hub en Spoke-model. Deze oplossing stelt Schneider Electric in staat om een ​​gecentraliseerde, toegewijde kantoorruimte in zijn belangrijkste markten te behouden en ook een eerste deel van zijn meer dan 10.000 Amerikaanse werknemers…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

International Seaways to Announce Fourth Quarter 2020 Results on March 12, 2021
SITE Centers Announces Offering of Common Shares
Liberty Media Corporation to Present at Deutsche Bank Media, Internet and Telecom Conference