March 1, 2021
Business News

Samenvatting: PMC Group International kondigt overname aan van Copperhead Chemical Company


MOUNT LAUREL, N.J.–()–PMC Group International, Inc., een onafhankelijke tak van PMC Group Companies, kondigde de overname aan van Cobra Investments Management Inc. en haar twee dochterondernemingen, Copperhead Chemical Company Inc. (“Copperhead”) en Copperhead Investments Inc., van een groep van vorige eigenaren van deze entiteiten, met ingang van 5 februari 2021. Copperhead is de productietak van de drie overgenomen entiteiten en is gevestigd op een 875 hectare grote faciliteit met 53 gebouwen in Tamaqua, Pennsylvania.

Copperhead is al meer dan 70 jaar de enige fabrikant van het door de FDA goedgekeurde cardiale therapeutische geneesmiddel nitroglycerine in de VS en een fabrikant op maat van…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

APA Investor Alert: Bronstein, Gewirtz & Grossman, LLC Notifies Apache Corporation Investors of Class Action and Encourages Shareholders to Contact the Firm
AON Splash Image
Sidley Taps Former SEC Chief Corporate Governance Counsel Sonia Barros as Partner in Washington, D.C.
Northern Oil and Gas, Inc. Announces Fourth Quarter and Year-End 2020 Earnings Release and Conference Call