March 9, 2021
Business News

Samenvatting: EG Group kiest PDI om contactloze betalingen naar zijn Noord-Amerikaanse sites te brengen


ATLANTA–()–PDI (www.pdisoftware.com), een wereldwijde leverancier van bedrijfssoftware oplossingen voor gemaks retailers en petroleumgroothandels, heeft aangekondigd een overeenkomst te hebben bereikt met EG Group om het gebruik van PDI-betalingen uit te breiden naar bijna 1.700 locaties in Noord-Amerika.

PDI voegde vorig jaar betalingsmogelijkheden toe aan zijn Marketing Cloud Solutions-aanbod na de overname van ZipLine, de marktleider op het gebied van ACH-betalingen en leverancier van mobiele betalingstechnologie. Het PDI Payments-platform ondersteunt momenteel de SmartPay Rewards van EG Group. Het beloningsprogramma is ontstaan bij Cumberland Farms – een van de vele Amerikaanse gemakswinkel merken die EG…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Williams Industrial Services Group Announces Election of Robert Mills as Chairman
AON Splash Image
Samenvatting: De NAGA Group AG sluit een financieringskader van USD 30 miljoen af en rapporteert een recordgroei
Trex Company Appoints Gena C. Lovett to its Board of Directors