March 2, 2021
Business News

Samenvatting: ProAmpac kondigt baanbrekende recycle-klaar retortzakken aan


CINCINNATI–()–In antwoord op de onvervulde behoefte aan recyclebare retortverpakkingen, kondigde de leider in flexibele verpakkingen, ProAmpac, zijn doorbraakinnovatie ProActive Recycle Ready Retort RT-3000 aan. RT-3000-zakjes zijn geschikt voor voedsel voor huisdieren en mensen en zijn verkrijgbaar in zowel staande als driezijdige afdichtingsconfiguraties en voldoen aan de EU- en FDA-voorschriften voor voedselcontact in retorttoepassingen.

Als recyclebaar monomateriaal is RT-3000 gericht op moeilijk te recyclen multi-materiaaltoepassingen zoals retort. Net als andere duurzame oplossingen van ProAmpac, is de RT-3000 ontworpen om te werken met dezelfde vul- en verwerkingssnelheden als de huidige…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Arctic Glacier Premium Ice Acquires Southeastern Ice of Oklahoma
Practus LLP Announces That the First Mutual Fund to ETF Conversion on Behalf of SmartETFs is Underway
SentriLock Earns “Great Place to Work” Designation