March 1, 2021
Business News

Belangrijke aanstaande beursintroductie van Pegasus Development in 2021


FRANKFURT, Duitsland–()–Pegasus Development, Inc. is verheugd aan te kondigen dat de eerste belangrijke stap voor de geplande beursgang/notering in 2021 is gezet. De aanvraag bij de SEC / EDGAR – Securities and Exchange Commission in de VS is goedgekeurd en de registratie in het IPO-register heeft plaatsgevonden. De geplande IPO-datum is juni 2021, de belangrijkste locaties zijn de beurzen van Frankfurt en New York. Met meerdere financieringsrondes krijgen beleggers de kans om te investeren in een groeiend bedrijf en in ruil daarvoor aandelen of een deel van het bedrijf te ontvangen.

De wanbetalingsvrije obligatie-terugbetalingen en de hoge verkoopcijfers van de afgelopen jaren hebben het vertrouwen van de…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Volkswagen Financial Services Debuts Digital Financing Solution Powered by Scrive and Onfido
Accenture Acquires Leadership and Talent Consultancy Cirrus to Support C-Suite Transformations
Crescent European Specialty Lending Announces Unitranche Financing for Frontier Medical