January 17, 2021
Business News

Samenvatting: I Squared Capital neemt twee bedrijven over om cloudmigratie en beheerde services-expertise toe te voegen aan zijn Aziatische digitale infrastructuurplatform


SINGAPORE–()–I Squared Capital heeft via zijn ISQ Global Infrastructure Fund II Infofabrica Holdings Pte Ltd en Cloud Kinetics Tech Pte Ltd, twee bedrijven voor cloud migratiediensten gevestigd in Singapore, overgenomen en gecombineerd. De gecombineerde bedrijven zijn klaar om een toonaangevende cloudmigratie- en managed services-provider in Zuidoost-Azië en India te worden, die alle grote openbare cloud-operators mogelijkheden biedt. Deze investeringen maken deel uit van een nieuw Aziatisch Digital Infrastructure-platform en zullen de Digital Infrastructure-bedrijven van I Squared Capital in staat stellen hun klanten uitgebreide cloudgebaseerde oplossingen aan te bieden. Het cloudplatform zal een groeiende pool…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

AON Splash Image
As Major Offshore Windstorm Approaches, PG&E Prepares for Potential Widespread, Wind-Driven Outages Throughout Its Service Area and Potential for Targeted Public Safety Power Shutoffs in Small Portions of the Driest Locations
Mayo Clinic Laboratories and American Hospital Dubai Announce Strategic Partnership
post featured image
Guggenheim CIO: ‘Speculative frenzy’ to die down, but $400k target still on – Cointelegraph