January 24, 2021
Business News

Samenvatting: Yokogawa en Power Factors kondigen tussenpersoon overeenkomst aan voor het renewable energy asset performance management platform


TOKYO & SAN FRANCISCO–()–Yokogawa Electric Corporation (TOKYO: 6841) en het in de VS gevestigde Power Factors, LLC, kondigen een wereldwijde tussenpersoon overeenkomst aan waaronder Yokogawa het toonaangevende Drive-softwareplatform van Power Factors voor vermogensbeheer oplossingen op de markt zal brengen (APM) voor duurzame energiecentrales.

Power Factors ‘cloud gebaseerde Drive-platform voor APM is ontworpen voor zonne-, wind- en energieopslagmiddelen en biedt de tools en inzichten die nodig zijn om de genivelleerde energiekosten (LCOE *) te optimaliseren en de complexe integratie van grote, diverse vloten van hernieuwbare energiebronnen aan te pakken. Het platform stelt eigenaren en operators in staat om hun…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

AON Splash Image
BP’s oil exploration team swept aside in climate revolution
AON Splash Image
Tesla Sues Ex-Staffer for Allegedly Stealing Proprietary Software Code – Gizmodo
Takeda Named Global Top Employer for Fourth Consecutive Year