January 22, 2021
Business News

Samenvatting: iHeartMedia en Podimo werken samen om wereldwijd populaire podcasts voor luisteraars te vertalen en aan te passen


KOPENHAGEN, Denemarken & NEW YORK–()–iHeartMedia, het nummer 1 audiobedrijf in Amerika en de nummer 1 podcastuitgever wereldwijd, en het Europese podcastplatform Podimo hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om populaire podcasts over de hele wereld te vertalen en aan te passen in verschillende talen, waardoor deze podcasts aan honderden miljoenen nieuwe luisteraars worden voorgesteld. De samenwerking gaat van start met de zeer populaire echte misdaadpodcast “Forgotten: Women of Juárez” (Olvidadas: Las muertas de Juárez) over vrouwenmoorden in de gevaarlijkste stad van Mexico in drie talen: Spaans, Duits en Deens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Crescent NV Enters Into a Financing Agreement With LDA Capital Limited
Rory Channer Joins BehaVR as Chief Commercial Officer
HanesBrands Names Joe Cavaliere Group President, Global Innerwear