January 26, 2021
Business News

Samenvatting: Lokale overheden realiseren zich dat ExaGrid uitzonderlijke back-upopslag biedt


MARLBOROUGH, Massachusetts–()–ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing in de branche, heeft vandaag aangekondigd dat meer stads- en provinciale overheden inline deduplicatie-apparaten vervangen door ExaGrid’s gelaagde back-upopslag, die achter meer dan 25 back-uptoepassingen en hulpprogramma’s zit, voor verbeterde back-up- en herstelprestaties, echte schaalbaarheid naarmate de gegevens toenemen en een lagere TCO (total cost of ownership).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

IFG Companies Promotes Marshal H. Biles to Run Primary Property
Lightsource bp Completes $380m Financing and Mobilizes Construction on 316 Megawatts of Solar in Texas
Glancy Prongay & Murray LLP Reminds Investors of Looming Deadline in the Class Action Lawsuit Against Bit Digital Inc. (BTBT)