December 3, 2020
Business News

Samenvatting: CGTN: China schetst vierpuntenvoorstel voor de toekomst van APEC


BEIJING–()–Nu de wereld en de Azië-Pacific-regio ingrijpende veranderingen ondergaan, heeft China opgeroepen tot gezamenlijke inspanningen om een Azië-Pacific-gemeenschap op te bouwen met een gedeelde toekomst met openheid, inclusiviteit, innovatie gedreven groei, betere connectiviteit, en wederzijds voordelige samenwerking.

China hecht grote waarde aan de rol van de Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) en zal de ontwikkeling van de organisatie blijven ondersteunen, zei president Xi Jinping vrijdag toen hij de APEC Economic Leaders ‘Meeting in Beijing toesprak via een videoverbinding.

APEC, opgericht in 1989, is een belangrijk platform geworden voor het faciliteren van economische samenwerking tussen 21…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

fuboTV to Participate at the BMO Growth & ESG Conference on December 9, 2020
USANA Announces Strategic Collaboration with Built Brands
AON Splash Image
Kramer Levin Names Three New Partners