April 22, 2021
Business News

Samenvatting: OCP maakt datum van winst derde kwartaal en negen maanden 2020 bekend


CASABLANCA, Marokko–()–OCP SA (“OCP” of het “Bedrijf”), een wereldleider in de meststoffen sector, zal op vrijdag 20 november 2020 haar resultaten over het derde kwartaal en de negen maanden voor 2020 bekendmaken. De resultaten zullen beschikbaar zijn voor houders van obligaties van de Vennootschap, gekwalificeerde institutionele kopers, effectenanalisten en marktmakers op de OCP Intralinks-portal vanaf 9:00 uur EST, 15:00 uur Marokko tijd (GMT + 1) en 14.00 uur Londen tijd (GMT).

Het senior management van OCP zal om 10.00 uur EST, 16.00 uur een teleconferentie houden om de resultaten van het derde kwartaal en de negen maanden van 2020 te bespreken. Marokko tijd (GMT + 1) en 15:00 uur Londen tijd (GMT)…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Glancy Prongay & Murray LLP, a Leading Securities Fraud Law Firm, Announces Investigation of Emergent BioSolutions Inc. (EBS) on Behalf of Investors
AON Splash Image
ScienceMedia Launches SMi TrialD: The World’s First Mobile Education Platform for Decentralized Clinical Trials
Many Wireless Customers in Canada Underwhelmed by Network Reliability and Speed, J.D. Power Finds