January 27, 2021
Business News

Samenvatting: Hopin kondigt $ 125 miljoen aan serie B-financiering aan om de groeiende virtuele en hybride evenementenindustrie van stroom te voorzien


LONDEN–()–Hopin, een toonaangevende aanbieder van virtuele evenementen, heeft vandaag aangekondigd dat het $ 125 miljoen heeft opgehaald in Serie B-financiering onder leiding van bestaande investeerder IVP en nieuwe investeerder Tiger Global en vergezeld door Coatue en DFJ Growth, samen met de terugkerende investeerders van Hopin Accel, Northzone, Salesforce Ventures en Seedcamp. In slechts acht maanden heeft Hopin een indrukwekkende groei doorgemaakt, van 5.000 geregistreerde gebruikers en 1.800 organisaties die evenementen hosten op het Hopin-platform tot 3,5 miljoen gebruikers en meer dan 50.000 organisaties die evenementen hosten. Het bedrijf is ook gegroeid van acht werknemers naar meer dan 200 in 38 landen…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Periphas Capital Partnering Corporation Announces the Separate Trading of its Shares of Class A Common Stock and Warrants Commencing February 1, 2021
Haeggquist & Eck, LLP Is Investigating Claims Against Apollo Global Management, Inc.’s Directors and Officers for Breach of Fiduciary Duty
Hologic Announces Financial Results for First Quarter of Fiscal 2021