March 2, 2021
Business News

Samenvatting: Dahua sponsort Omdia-webinars over netwerkcamera’s van de volgende generatie


HANGZHOU, China–()–Dahua Technology, een wereldleidende videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, heeft een witboek en twee webinars gesponsord door Omdia. Het thema van de webinars op 22 oktober is Beveiligingsuitdagingen oplossen: netwerkcamera’s van de volgende generatie.

Omdia is de nieuwe wereldwijde krachtpatser voor technologisch onderzoek, opgericht in 2019 met de combinatie van de onderzoeksmerken van Informa Tech (Ovum, Heavy Reading en Tractica) en de verworven IHS Markit-technologieonderzoeksportfolio. In samenwerking met Dahua Technology heeft het uitgebreide webinar ongeveer 1200 registraties opgeleverd. Het publiek bestaat uit experts uit verschillende sectoren zoals energie,…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Humanetics Group Acquires Human Solutions and Avalution
Vibrent Health Creates Participant Advisory Board to Advocate for Participant Experience, Diversity and Accessibility, Supporting NIH’s All of Us Research Program
Spectrum Brands Announces Early Tender and Consent Results