December 3, 2020
Business News

Samenvatting: Titomic gaat luchtvaartgereedschap leveren aan Hockley Pattern & Tool


MELBOURNE, Australië–()–Titomic (ASX: TTT), een bedrijf voor additieve productie op industriële schaal, is overeengekomen om Titomic Kinetic Fusion® (TKF) additief vervaardigd gereedschap te leveren aan Hockley Pattern & Tool, een in het VK gevestigd gereedschapsbedrijf. De commerciële unisono zal een basis vormen voor toekomstige kansen, aangezien de bedrijven samenwerken om de voordelen van TKF aan Hockley Pattern-klanten te leveren.

Fabrikanten ervaren een extreme vraag naar gereedschappen die nodig zijn om koolstofvezelonderdelen te maken, met orderboeken die jaren van tevoren zijn gevuld en het huidige aanbod niet aan de vraag kan voldoen vanwege productiebeperkingen van giet- en smeedproductie.

Deze…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

AON Splash Image
Samenvatting: Odense Investor Summit laat investeerders kennismaken met 15 veelbelovende robotbedrijven in de Europese robotkapitaal
Cross Country Healthcare Establishes Scholarship Fund with FAU’s Christine E. Lynn College of Nursing
Glancy Prongay & Murray LLP, a Leading Securities Fraud Law Firm, Announces Investigation of Splunk Inc. (SPLK) on Behalf of Investors