November 29, 2020
Business News

Samenvatting: Pacific Drilling kondigt weigering van toestemming aan om in beroep te gaan tegen Zonda-arbitragebesluit


LUXEMBURG–()–Pacific Drilling SA (NYSE: PACD) (het “Bedrijf”) heeft vandaag aangekondigd dat het Hooggerechtshof in Londen de aanvraag van de dochterondernemingen Pacific Drilling VIII Limited (“PDVIII”) en Pacific Drilling Services heeft afgewezen, Inc. (“PDSI”) voor verlof om in beroep te gaan tegen de eerder bekendgemaakte uitspraak die is uitgevaardigd in een arbitrageprocedure tussen PDVIII en PDSI en Samsung Heavy Industries Co.Ltd. (“SHI”) met betrekking tot het contract voor de bouw en verkoop van de Pacific Zonda.

Zoals eerder bekendgemaakt, dienden PDVIII en PDSI een afzonderlijk reorganisatieplan in onder hoofdstuk 11 van de US Bankruptcy Code bij de United States Bankruptcy Court for…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Toyoda Gosei Invests in Ball Wave, a Startup from Tohoku University
Best Nikon Z6 & Z7 Cyber Monday Deals 2020: Nikon Mirrorless Camera Savings Reported by Deal Tomato
BISSELL Cyber Monday Deals 2020: Best BISSELL CrossWave, Pet Pro & More Vacuum Sales Compiled by Retail Egg