September 28, 2020
Business News

Samenvatting: Snowflake maakt prijzen bekend van beursintroductie


SAN MATEO, Californië–()–Snowflake, het dataplatform in de cloud, heeft vandaag de prijsstelling aangekondigd van zijn eerste openbare aanbieding van 28.000.000 gewone aandelen van klasse A tegen een prijs voor het publiek van $ 120,00 per aandeel.

De aandelen zullen naar verwachting op 16 september 2020 worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool “SNOW” en het aanbod zal naar verwachting op 18 september 2020 worden afgesloten, afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. Bovendien heeft Snowflake de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot 4.200.000 extra aandelen van gewone aandelen van klasse A te kopen tegen de prijs van de beursintroductie minus…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

AON Splash Image
nVent Announces Quarterly Cash Dividend
Mavenir Adquiere Ip.access para Expandir la Cartera de Radios OpenRAN para CSP y Redes Empresariales Privadas
PLNAR Joins Guidewire PartnerConnect Solution Alliance Program; Publishes Ready for Guidewire Integration for Virtual Interior Inspections