September 28, 2020
Business News

Samenvatting: Panasonic en Octasic breiden samenwerking met sXGP uit naar 5G / Beyond 5G


OSAKA, Japan, & MONTREAL–()–Panasonic Corporation, een wereldleidende leverancier van diverse elektronicatechnologieën, B2B, communicatie en draadloze oplossingen, en Octasic Inc., een innovatieleider op het gebied van programmeerbare processors met laag vermogen voor draadloos en multimedia applicaties, kondigde vandaag de versterking aan van hun lopende samenwerking om Extended Global Platform (sXGP) -oplossingen te ontwikkelen met op 5G en Beyond 5G gebaseerde draadloze netwerkproducten, vooral voor missiekritieke applicaties.

Panasonic en Octasic zullen middelen en expertise combineren om high-performance, hoge betrouwbaarheid en low-latency Small Cell-oplossingen te ontwikkelen voor de cellulaire…Click here to view the original article.

Related Posts

You might also like ...

Allison Transmission Builds on Demonstrated Performance and Improved Shift Quality with Newly Formulated Automatic Transmission Fluid
Endpoint Health and Vanderbilt University Medical Center to Create World’s First Precision Medicine Trial Network Focused on Critical Illness
AON Splash Image
Eastmain Begins Gradient IP Survey at Eau Claire